Henriettes Laundrette, Wassen Stomen Mangelen – Laundry & Dry Cleaning, Wassreij

B

Henriettes Laundrette Sint Pieterstraat 70 6211 JP Maastricht, Netherlands Tel. 043 8525065 Vriendelijke service, redelijke prijzen, goede kwaliteit. Henriette`s Laundrette ; Wasserette en Stomerij op een unieke plaats in Maastricht. Hier kunt U goedkoop terecht voor al Uw kostbare Kleding en Horecawas. In Henriettes Laundrette worden gebruikt alleen gecertificeerde wassen methoden die zijn ontwikkeld voor de huid en milieuvriendelijkheid. Of het nu gaat beddengoed, tafellinnen, handdoeken of kleding voor de job is, gebruiken we alleen zacht water om uw kostbare textiel te wassen. Henriettes Wasserette & Laundrette voor al uw waswensen, stomerij, en huishoudelijke hulp. Ook wassen voor horeca. Ons motto: Altijd vriendelijke service, redelijke prijzen, goede kwaliteit. We wassen, drogen en strijken met professionele machines uw waardevolle kleding. Onze medewerkers zijn opgeleid om u te helpen ok in moeilijke zaken. Of u nu werkt met een hotel of een bloeiende restaurant, Henrietta’s Wasserette is altijd betrouwbaar. Natuurlijk kunnen we individueel adviseren over onze diensten. Vraag naar onze speciale gordijn en dekbed service. Ook studentenkorting!!

Getagd met , , , , , , , , , ,